Hier vindt u de meeste recente nieuwsitems van het wijkhuis.

In het archief vindt u alle artikelen die vanaf 1 jan 2019 zijn verschenen

Logo klupOp 25 oktober is het thema Spanje. We gaan helemaal in de stijl Spaans dus als u mee wilt doen dan bent u welkom maar lekker genieten mag ook.spanje vlag icon gratis downloaden

De zaal is om 13.00 u geopent maar we beginnen om 14.00 uur en sluiten om 16.30uur 

Als vanouds zijn er weer lekkere hapjes voor iedereen.

We beginnen weer met een lekker bakje koffie of thee

 

FB IMG 1560356508388Abdel) speelt op 25 oktober in Klup effe dr Uit  - Eigenlijk moet je niet over Abdel schrijven maar naar hem luisteren. Kom dus vooral langs op 25 oktober en oordeel zelf. Geniet van bijzondere flamenco muziek en de heerlijke hapjes van kok Bea.

Abderrazak EssamaniAbdel (Abderrazak Essamani) is in 1985 geboren in Rabat. In de wijk waar hij zijn jeugd doorbracht woonden veel kunstenaars met verschillende culturele achtergronden.

Op zijn 17 kreeg hij van zijn vader zijn eerste gitaar en ontwikkelde in de jaren die volgende een eigen sound, geïnspireerd door de vele soorten muziek die hem in zijn jeugd omringden.

Op zijn 22e begon Abdel zijn gitaarcarrière als professionele musicus in de luxe Marokkaanse restaurants en hotels. Door met andere (bekende) musici o.a uit de flamenco jazz te werken blijft hij zijn gitaarspel en eigen stijl verder ontwikkelen.

 

Zie ook onderstaande youtube filmpjes

 

httphttps://www.youtube.com/watch?v=BZ_xHBlvyQQ

https://www.youtube.com/watch?v=N1hMqCAuJ-4

https://www.youtube.com/watch?v=10XS_7CTL68

 

 Spanje Costa Brava Calella de Palafrugell Vissersdorp 1 Gecomprimeerd Kraken

We zijn momenteel volop bezig de fotosite te bouwen.

Het zal nog wel even duren voor dat de site klaar is.

De meeste foto's  worden overgezet maar niet allemaal.

Alleen de representieve foto's  laten we staan en na verloop van maximaal een half jaar worden ze van de site verwijderd.

Wel bewaren we de foto's in onze fotodatabase

Momenteel kunt u de foto's op deze site alleen nog maar bekijken en niet meer downloaden. Dit in het kader van de veiligheid van de site.

Omdat een aantal van u wel nieuwgierig zal zijn naar de nieuwe fotosite vindt u hieronder de link naar die site.

Fotogallery MFC 't Wijkhuis

Dia1

24721392 tree hands colouredt Wijkhuis is een multifunctioneel centrum dat alleen maar kan bestaan wanneer er voldoende vrijwilligers zijn. In 't Wijkhuis hebben we nu dringend behoefte aan bar en keuken vrijwillers. Ook voor de invulling van activiteiten hebben we weer vrijwilligers nodig. Het is leuk werk en er is altijd wat te doen. Onze vrijwilligers helpen ook vaak bij de activiteiten om dat ze dat leuk vinden.

Onze agenda begint weer vol te lopen, dus je begrijpt dat we meer handen nodig hebben. Ons huidige team is een enthousiast groep van vrijwilligers waar je je ongetwijfeld thuis zult voeren. Mocht je denken na het lezen van dit stukje, ik wil wel wat meer weten, neem dan contact op met Laura van de Straat op 0223-757296 of mail:

 

Subcategorieën